Gardinbussen har et stort udvalg
on January 20, 2019
Vi har hos gardinbussen

Gardiner er et af de vigtigste elementer til design af dine værelser. Desuden hjælper de også med at bevare dit privatliv samt holde dine værelser lyse, luftige og blæsende. Men vidste du, at at vælge de rigtige gardiner til dit hjem faktisk kan blive vanskelig? Jeg føler mig ofte forvirret over stoffet, tekstur og farve. Det skal passe til rummets overordnede indretning, tema og farvepalet.

Og hvis du er så usikker som jeg plejede at være ved at vælge rigtige gardiner, så er det sådan, hvordan man kan slippe af med forvirringen. Her er nogle af de pointer, der vil hjælpe dig med at vælge de rigtige til dit hjem.

Overvej deres funktionalitet

Gardiner tjener mange formål fra at opretholde privatlivets fred, dekorative formål, isolering, ventilation for at gøre dine værelser køligere og mørkere om dagen og mange flere. Derfor, før du vælger gardinerne til dit rum, skal du bestemme, hvilket formål du vil have dem til at betjene. Lav en liste over funktionaliteten og følg derefter gardinet og stilen.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvis du vil bruge gardiner til dekorative formål, er det altid bedre at gå til de rene gardiner. De ser ikke kun godt ud, men tillader også mere lys at komme ind i dine værelser. Den visuelle lyshed gør dine værelser lyse og forfriskende.

Udover de dekorative formål er rene gardiner også gode til ventilation. Disse skaber munter, blødt miljø rundt omkring og hjælper også med at undgå damper i væggene.

Hvis du vil have dem til privatliv som for dine soveværelser, så vælg dem med tungere stof. De hellige vil ikke tjene dette formål, så hvis du stadig vil bruge dem, skal du tilføje et andet lag faste gardiner til at beskytte dine personlige oplysninger.

Termiske gardiner er ideelle til isolering. Om vinteren lader disse er ikke udenfor køle for at komme ind i værelserne og holde rummets indre varme intakt. På den anden side om sommeren giver disse er ikke den kølige luft fra at forlade værelserne, hvorved værelserne er naturligt afkølet. Faktisk, hvis dine værelser forbliver naturligt varme om vinteren og naturligvis køligt om sommeren, mindsker det brugen af ​​varmelegemer og køleelementer, hvilket igen sparer meget energi såvel som elregninger.

Se hvilke gardiner der er populære lige nu

Hvis du monterer gardinerne korrekt, vil det forbedre hele udseendet af rummet. Mål derfor højden mellem stangen og gulvet, inden du hænger dem. Overvej også den hængende hardware eller højden af ​​ringene eller hvor meget plads du foretrækker mellem gulvet og gardinerne. I tilfælde af gardinets bredde skal du tænke på, hvor meget fyldigere du vil give dem. I tilfælde af draperet udseende bør de være 3 gange bredere end vinduet, mens der er skræddersyet udseende. de skal være omkring 2 inches bredere.

Mange bruger de samme gardiner i hvert rum, som måske fungerer i få udvalgte boliger, men vil ikke supplere de samtidiges udseende. Dine gardiner skal blandes naturligt med hele omgivelserne og skal være en udvidelse af dit rum. Hvad jeg mener med dette er, skal du vælge gardinerne afhængigt af stil, tema og aura i rummet, og dette vil hæve skønheden i rummet. Vi har hos gardinbussen mange forskellige at vælge i mellem